Fiskpedikyr i sommarstockholm

Min syster och jag var på fiskpedikyr igår. Det var jättemysigt! Vi var på en salong i City som verkade vara väldigt noga med att fiskarna skulle ha det bra.

Först fick vi sitta ner i en liten fotdusch och få fötterna tvättade i sju min för att fiskarna inte skulle få lotion eller något liknande i sig.

Efter det var det dags att plumsa ner fötterna i ett jättestort vattenkar. Fiskarna väntade ivrigt på att få mumsa i sig av fötternas döda hudceller och flockades innan vi hade stoppat ner fötterna. Det kittlades som tusan de första minuterna, men sedan blev det riktigt skönt.

Fötterna blev mycket fräschare och det var ett väldigt mysigt sätt att umgås på. Och ni vet nog vid det här laget att jag är en sucker för behandlingar. Jag älskar det! Men skomakarens barn..

Efter fiskpedikyren tog vi en mysig fika.

20140805-235821-86301344.jpg