Fler juliga favoritprodukter

Lush lanserar som vanligt flera sköna produkter till julen. Som den kroppskrämsnörd jag är har jag fastnat för två kroppskrämer. De är båda utan konserveringsmedel, ger mycket fukt och doftar riktigt gott!

Sikkim Girls är inspirerad av “mystiska kvinnor som kan förföra en man med endast subtila rörelser med sina höfter” (citat från Lush) . Den har doftnoter av bland annat vanilj och jasmin. Mums! Och mjukgör med hampafröolja och kakaosmör. Den är väldigt riklig i konsistensen. Har du normal hy kommer du förmodligen uppfatta den som för kladdig och fet. Men är du en torris som mig kommer du nog uppskatta den rika formulan. Ett litet minus för priset – 399kr för 100 gr. Men den är nog värd det ändå..

Sikkim 100g-500x500

Celebrate har en ännu härligare doft. Den doftar bland annat av lime, apelsin och konjak. Resultatet blir sött men fräscht! Mjukgörande ingredienser är mandelolja och kakaosmör.

celebrate-500x500

Förutom kroppskrämer finns det bland annat ansiktsrengöring, badbomber och tvålar i julsortimentet från Lush.

Sephorakommer också ut med härliga julprodukter. En duschgele med stjärnor är en av produkterna från julkollektionen. Men roligast är ändå Make Up Academy Palette med hela 130 färger för ansiktet! Bland annat 18 eyeliners, 72 ögonskuggor och 28 läppglans. Jag har inte testat den här själv och kan därför inte uttala mig om kvalitén. Men visst ser den härlig ut? Jag kan tänka mig att den blir populär som julklapp i år.

1-make-up-academy.640.32631.640.35465

 

Make Up Forever lanserar julkollektionen The Midnight Glow där ögonskuggspaletten Star Palette Twinkly Eyes är min favorit. Skuggorna är ganska små i storleken. Men jag gillar färgvalet av bland annat silvergrå, matt svart, babyblå och roséguld. Jag har testat den här ett tag och ska försöka lägga upp fler bilder i dagarna. Make Up Forever finns på Sephora.

midnight_glow_palette_45904