Flower Crush

Snart lanserar YSL sin vårkollektion Flower Crush. Inspirationen är tagen från rosor, pioner, vårvindar och solsken. Det kanske inte känns så unikt. Men de nya produkterna är fina!

Ysl_01_0557_SpringLook_V7_DEF CMJN.tifSpring Look_BTS N°4.tif

I och med kollektionen lanseras det två nya limiterade produkter. En av dem är Collector Eye Palette. Det är en ögonskuggspalett med fem nyanser av bland annat brun, fuschia och rosa. Förpackningen är väldigt söt och färgvalet känns smart. Förutom paletten kommer det även ett ljusrosa nagellack.

YSL springlook L4923400 COLLECTOR PALETTE EYES CLOSED OS.tif

Andra nyheter i kollektionen är Rouge Volupté i fyra nya nyanser och Vernis á Lévres i två nya nyanser. Dessa verkar dock bli ett tillskott till det ordinarie sortimentet. Jag har varit ett fan av både Rouge Volupté och Vernis á Lévres sedan tidigare. Den förstnämnda är riktigt mjukt, har bra täckning och känns vårdande och lyxigt. Den andra ger bra färg och sitter väldigt bra.

De nya färgerna är:

  • Rouge Voluptè N°31 Fuchisa Tourbillon
  • Rouge Voluptè N°32 Coral Jalouse
  • Rouge Voluptè N°33 Rose Neillia
  • Rouge Voluptè N°34 Rose Asarine
  • Vernis á levres N°32 Rouge Avant-Gardiste
  • Vernis á levres N°33 Bourgoge Artistique

L4922500 RV N34.tifskönhetsblogg elin fagerberg Rouge Volupté i nyansen Rose Asarine. Nyansen är lite rödare i verkligheten än vad jag lyckades få till på bild. Riktigt hallonröd och jättefin! 

L4922200 RV N32.tifelin fagerberg yslRouge Volupté i nyansen Coral Jalouse. Den här korallkrämiga nyansen kan nog bli min sommarfavorit!

 L4921200 RPC VAL N33.tifelinfagerberg.se yslVernis á Lévres i nyansen Bourogne Artisique. En lite mer transparent men intensiv, bärig färg.

Produkterna lanseras i mitten av februari.