Födelsedagsfirande i Linköping

Min pappa fyllde 70 år i lördags. Hurra för dig pappa! Jag och mina systrar med familjer mötte upp mina föräldrar i Linköping och firade honom.

Vi var sex vuxna, fyra barn, en tonåring, en bebis och tre hundar varav hälften kört från Stockholm och andra halvan från Småland för att bo på hotell och bara umgås.

Maggie och jag.

Vi bodde på hotel Continental som mina föräldrar hittat. Stora och fräscha rum och väldigt trevlig personal. Min äldsta syster hade köpt en tårta och vi fikade och sjöng efter en promenerad med hundarna och bus med barnen skålade vi i champagne och jag höll ett tal/kärleksförklaring till min pappa. Men stunden efter middagen på kvällen var nog bäst, då gick vi upp till takterassen där det fanns en bubbelpool.

Det låg is på trädäcket när vi kröp ner i det varma vattnet. Månen stod högt ovanför oss och vi såg mängder med stjärnor. Det var verkligen supermysigt! Och min femåring var lyrisk.

Dagen efter besökte vi stadsdelen Gamla Linköping. Jag har varit i Linköping ganska många gånger men jag har inte varit i Gamla Linköping sedan jag var 5-6 år. Det var som att stövla in i Madickens värld. Små handelsbodar, museum, konstgallerier och kullerstensgator. Hit vill jag tillbaka! Men helst då det har blivit lite varmare.

Det här var en riktigt bra start på det nya året. Att få kvalitetstid med hela min familj och bara umgås.