För alla turturduvor på vårkanten

Nej, jag brukar ju inte skriva om sex. Men sex och närhet är en del av vår positiva hälsa. Egentligen är all positiv beröring det, då det då sätter fart på kroppens må-bra-hormoner. Det påverkar också hår, hud och naglar eftersom stresshormonerna minskar. Vi får en annan lyster i huden bland annat.

Så, ett litet tips till er som snart kommer känna vårkänslor (mohaha vår??!). Det svenska företaget Viamax har intimprodukter som är örtbaserade. Inspirationen är tagen från afrodisiaka örter.

Viamax

För kvinnor har de Sensitive Gel, en intimgel som ska öka blodtillströmningen och då öka känsligheten. Ingenting som är super om du redan är extra känslig eller lider av vestibulit. Men för dig som har svårt att få orgasm, vill ge sexlivet en skjuts eller öka njutningen om du är inne i en period med mindre lust. Jag vill också påpeka att aldrig ställa upp på något du inte är sugen på.

Det finns också en intimgel anpassad för män som ökar blodtillströmningen. Maximum Gel  ska bland annat innehålla Butea Superba, en thailändsk ört, som har använts i flera hundra år.

Sist men inte minst finns Water Glide – ett doft- och smakfritt glidmedel med aloe vera. Det bästa är att det har samma PH-värde som kvinnors underliv och därför inte ska rubba balansen. Det innehåller inte heller glycerin som kan påverka det naturliga PH-värdet.

Priserna ligger mellan 99-199kr