För bebisens känsliga hud

Som nybliven mamma är det inte bara min hud som behöver tas om hand. Lilla M är både torr och lite känslig och hennes hud behöver omvårdnad. Jag är petig med vilka produkter jag väljer och jag använder väldigt lite av dem och enbart när hon verkligen behöver. Jag föredrar så rena och naturliga produkter som möjligt med mycket vegetabiliska oljor.

Här är en del av det som finns i hennes lilla låda.

Burt´s Bees, Maria Åkerberg, Sophie La Girafe, Honey Babe Burt´s  Bees, Parrs, Maria Åkerberg Sophie la girafe

Burt´s Bees har bland annat fantastiskt schampo och badolja. De doftar ljuvligt! Jag gillar även blöjkrämen. Sophie la Girafe Baby är en annan favorit vars produkter även fungerar utmärkt för vuxna. Barnoljan är sedan ett tag tillbaka slut. Den var väldigt bra, men förpackningen var inte hundra då den kunde läcka lite. Protection Cream är perfekt till torra partier eller till mina händer då jag undviker parfymerade produkter precis innan jag ska ta i henne.

Både Burt´s Bees och Sophie la Girafe har presentkit med mindre storlekar som är super till necessären!

Maria Åkerberg har kanske snäppet för mycket doft (eteriska oljor) i sina produkter. Annars är jag väldigt förtjust i dem också. Speciellt oljan. Honey Babe från Parrs har ett härligt schampo med apelsinblomma och honung och jag är riktigt nyfiken på deras massageolja.

Min lilla M