För dig med starkt luktsinne

Ibland blir det för mycket med en parfym eller EdT. Då tycker jag att det är värt att testa en body mist eller fragrance mist istället. De har en mjukare och mildare doft. Nackdelen är att de inte sitter kvar lika länge på huden. Men för dig som är känslig för starka dofter eller arbetar i en miljö då de är direkt olämpliga tycker jag att det här är ett bra alternativ.

I början av april lanserade The Body Shop den limiterade doftserien English Dawn White Gardenia som jag har blivit väldigt förtjust i. Den har en body lotion, shower gel, EdT och en fragrance mist. Förutom vit gardenia har den bland annat tuberos och bergamott som doftnoter. Fräscht!

English Dawn White Gardenia

Andra som har fina body mists är bland annat Clean, Make up Store och Victoria Secret.

Tips! Vill du få en body mist att sitta längre kan du kombinera den med en body lotion i samma doft.

OBS! Jag tar emot konsultuppdrag av The Body Shop. Bland annat som utbildare inom makeup. Men de sponsrar inte mina blogginlägg eller min blogg och jag försöker vara opartisk när jag bedömer deras produkter.