För känslig hy

La Roche Posay lanserar flera nyheter i vår. Bland annat Cicaplast Balm B5 som ska fungera som en multireparerande kräm för hela familjen. Spännande tycker jag! Hur väl det fungerar återstår att se. Nytt är också Rosaliac AR Intense som är ett serum som ska motverka lokal hudrodnad. Du ska kunna använda den ensam eller tillsammans med en ansiktskräm. Det kanske kan vara något för dig med rosacea?

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

La Roche Posay har en serie som ska vara anpassad för dig med eksem eller allmänt känslig hy. Toleriane, som serien heter, ska inte innehålla konserveringsmedel, lanolin, alkohol, parfym eller färgämnen.

I serien finns det rengöringslotion, ansiktskräm i en lätt och en rikligare formula samt en ansiktskräm för dig med extremt reaktiv hud.

Jo, jag tycker att detta är rätt intressant. Det är svårt för den med väldigt känslig hy att hitta något som fungerar. Detta kan kanske vara värt att testa? Men det är kanske inget jag rekommenderar dig som vill ha en anti-age effekt. De här produkterna är inte aktiva alls.

Toleriane

Jag saknar en ögonkräm?