För oss kurviga

Junarose är ett nytt märke för oss som är lite kurvigare katter. Jag tänkte att ni ska få tjuvkika lite på vårens plagg.

Jag var och tittade på vårkollektionen under förra veckan. Den såg väldigt fin ut! Speciellt jackorna. Plus Size modet i Sverige har ju verkligen sina brister. Det är väldigt välkommet med mer! Jag brukar sällan köpa det eftersom jag kan ha kläder från “vanliga” kollektioner också. Men ju trendigare plus size-plaggen blir. Desto mer nyfiken blir jag.

Junarose kommer från stl. 42 och upp till 54 och kommer ut med åtta nya kollektioner per år.

Jag är lite tveksam till att det finns så många raka klänningar utan urringning. Sådana plagg brukar göra sig bättre på kvinnor med mindre bröst och rakare former. Raka plagg kan lätt bli tält för en större byst. Vi behöver oftast lite mer urringat och markerad midja. Men flera av plaggen ser riktigt fina ut. Jackorna som jag har nämnt tidigare. Men även helheten i kollektionen. Färgvalen och designen är väldigt fin.

image025 image021 image020 image003image022 image024