För trötta kroppar

Det är mörkt och grått och energin stannade kvar någonstans i november. Känner du igen dig?

Jag preppar med extra vitaminer och mineraler för att bli piggare. Näringslära är ett av mina största intressen och jag är en riktig nörd när det kommer till vitaminer och mineraler.

Brustabletter

Apoteksgruppen har lanserat flera nyheter i höst. Bland annat brustabletter med vätskeersättning. Det känns som en bra grej att ha hemma om vinterkräksjukan dyker upp. Annars är jag mest förtjust i brustabletten med Vitamin C och järn. Järnet är rätt lågt. Bara på 14 mg. Men jag gillar att det finns i kombination med C-vitamin. Den kommer även i tablettform. Selen och E-vitamin är en annan nyhet som även den är i tablettform.

Friggs lanserar också nya brustabletter. Friggs Energi, Immun och Sockerbalans. Energi innehåller C-vitamin, koffein och guarana. Immun innehåller B12, C-vitamin, D-vitamin, zink och selen. Jag hade velat ha en högre dos zink 10 mg). Men annars verkar den riktigt bra med god smak av ingefära och svarta vinbär. Sockerbalans harkrom och vitamin C i sig.

Tar du några kosttillskott?