För varierande lockar

Jag testade Flexi Curler från Björn Axen igår. Det är ett värmeverktyg för håret i form av tolv stycken böjbara värmespolar. Med dem ska du kunna göra olika sorters lockar. Allt från skruvlockar till hollywoodsvall. Jag har inte riktigt lärt mig det där än, men jag blev nöjd ändå!

Spolarna var väldigt enkla att använda och lockarna blev mjuka. De ligger i en liten väska under tiden de värms upp. Sedan snurrar du upp håret runt en spole i taget, och böjer till den, så att håret stannar kvar. Efter att spolen har svalnat så rullar du bara ut den. Systemet hade varit enklare om det hade funnits värmeskyddande handskar i förpackningen. Det blev lite för varmt ibland. Men annars gillar jag det här. Stort plus för att den är enkel att ta med på resa! Nu ska jag bara försöka lära mig att variera lockarna också..

[slideshow]