Jag har testat Foreo Luna 2

Företaget bakom ansiktsborsten Foreo Luna grundades redan 2013 och har rönt en enorm succé. Men visste du att det är ett svenskt företag?

Idag finns ansiktsborsten i flera olika upplagor. Bara den senaste tiden har det lanserats en drös. Alla består de av medicinskt silikon som är ett ickeporöst material som inte möglar. De har runda borst och är vattenavstötande. De används i samband med att du rengör ansiktet och ska kombineras med ansiktsrengöring. Dock inte med peeling. Ansiktsborsten ökar hudens cirkulation, ger en fin lyster och ska kunna rengöra huden 6 gånger bättre än om du bara använder rengöring. Jag har testat Foreo Luna 2.

Foreo Luna 2

Jag har provat Luna 2 ett tag sedan jag var på pressmötet i februari. Den ska ha längre strån, bättre batteritid och större borstyta än sin föregångare. Den har även en pulseffekt som du använder på pulspunkter du tidigt får ålderstecken som rynkor på. Som till exempel mellan ögonbrynen. Jag har inte testat den första utgåvan och kan inte säga om det är en enorm skillnad. Men jag gillar Luna 2. Jag har inte använt den varje dag som det rekommenderas. Det känns lite väl mycket för mig. Men några gånger i veckan åker den fram och man känner snabbt att cirkulationen ökar, vilket jag älskar. En ökad cirkulation gör att slaggämnen snabbare forslas bort och att syre och näring snabbare kommer fram till hudcellerna. Jag har alltid haft en torr och sträv fläck under hakan som ingen peeling biter på. Men den är nästan helt borta efter att jag har använt den här. Love it! Huden känns också riktigt ren utan att vara sönderpeelad. Borsten finns för flera olika hudtyper. Jag har rätt känslig hud men borsten för normal hud fungerade ändå bra på mig. Minus? Priset ligger på runt 1795kr.

Foreo Luna 2 elinfagerberg.se Luna 2 elinfagerberg.seLuna 2

Luna mini 2Luna Mini 2 

För dig som vill testa en billigare variant finns det Foreo Luna Mini 2. Den är mindre. Kommer i fem tjusiga färger och ligger istället på 1295kr.

Iris Illuminating Eye Massager

Ok, det här kan vara den knäppaste och roligaste ansiktsmojängen på länge. Företaget Foreo har släppt en ögonmassageapparat. Den använder du efter att du har applicerat din ögonkräm för att öga cirkulationen i området, föra bort vätska och slaggprodukter samt få en bättre effekt av din ögonkräm. Den jobbar i vågor och känns lite konstig. Den arbetar med vågrörelser och jag skruvar ganska snabbt ner effekten något. Jag var lite skeptisk till den när jag började testa. Men ändrade mig snabbt efter att min man kommit in i badrummet och snabbt utbrast hur fin huden var under ögonen. Om han ser någon skillnad, då är det en skillnad. Eftersom jag har väldigt torra ögon får jag regelbundet vaglar i dem. De uppkommer främst som en reaktion på torra ögon. Två av dem har jag haft sedan i höstan (ja, jag vet! Jag har beställt tid hos VC). På grund av dem och den där sömnen som alla småbarnsföräldrar saknar har jag den senaste tiden haft betydligt mer påsar under ögonen än vanligt. Men jag tycker att de minskar med Iris Eye Massager. Dock kommer påsarna tillbaka. Den löser ju liksom inte sömnbristen. Men extremt bra innan en fest eller att använda varje morgon. Ca. 1290kr.

Iris Eye massager elinfagerberg.se

Luna go

I dagarna kommer det en till nyhet. En pytte, pytteliten Luna! Den är till för resa och jag kommer ha min liggandes redo i necessären. Den har inte samma anti-age-teknologi med pulseringar för pulspunkter som Luna 2 har. Men den ska rengöra bra och finns anpassad för fyra olika hudtyper.Lanseras i mitten av maj. Ca. 995kr.

Luna go elinfagerberg.seLilla Luna Go

 

Har du testat någon apparat för ansiktsrengöring? Vilken är din favorit?

Ett effektivt och smart komplement till din hudvård. Pris är lite att ta i. Annars gillar jag den skarpt.
Användarvänlighet
Hygien
Effekt
Pris
4.2
Mitt betyg