Förhandsboka Hudnära – hudterapeuternas hemligheter

Du kanske kommer ihåg att jag och min partner in crime AnnaKarin Wahlberg tillsammans har skrivit boken Hudnära – hudterapeuternas hemligheter? Vi har gnuggat geniknölarna, gått igenom gamla erfarenheter och minnen och läst på om ny forskning. Vi har stött, blött, skrattat och pustat. Äntligen är den färdig och inlämnad för tryck. Det känns verkligen häftigt och overkligt.

En bild på boken Hudnära med orange bakgrund. Boken är rosa och orange.

Förhandsboka Hudnära – hudterapeuternas hemligheter

Nu har du möjlighet att förboka boken på Adlibris. Du hittar den här.

Så här beskrivs den på Adlibris

“Intresset för hudvård är större än någonsin. Men vem kan du lita på och vad passar just dig och din hud? Rykten, missuppfattningar och missvisande reklam gör att många behandlar sin hud med produkter som gör mer skada än nytta. I den här boken får du lära dig mer om din hud och vad den behöver.

Två erfarna hudterapeuter avslöjar här några av hudvårdsbranschens största myter, delar med sig av hudterapeuters hemligheter och lär dig få ett mer kritiskt öga när du köper dina produkter. De handleder dig i hur huden är uppbyggd, vilka ingredienser huden gillar och vilka som är dess värsta fiender. Det kommer göra det lättare för dig att välja rätt produkter och behandlingar vilket underlättar för både plånboken, miljön och din hud.”

En bild på AnnaKarin och Elin mot mörkblå bakgrund. AnnaKarin har vit kostym och Elin rosa och svart. Båda är blonda. Boken Hudnära syns till vänster i bild.

Det här känns så otroligt spännande! Smått galet, läskigt och alldeles underbart. Tänk att boken vi har jobbat så hårt med äntligen går att förboka. Det är så coolt att jag fått förtroendet att sprida kunskap vidare. Jag håller verkligen tummarna för färre myter och rykten inom hudvård och att fler får uppleva en god hudhälsa i framtiden.

Nu längtar jag verkligen efter att få hålla boken och liksom känna på den fysiskt.