Första dagen i Berlin

Phu! Idag har vi rest och rest hela dagen. Först till Arlanda, vidare till Berlins flygplats Tegel och därifrån in till stan. När vi äntligen checkat in på Hotell Circus beslöt vi oss snabbt för att ge oss ut igen. Circus är ett modernt och fräscht hotell med trevlig personal. Jag är väldigt nyfiken på hur frukosten kommer att se ut imorgon.

Jag har varit helt inställd på att åka till Primark för billig och rolig shopping. Primark är en av mina favoritbutiker som jag ofta besöker då jag är i London. För något år sedan öppnade de sin första butik i Berlin. Den ligger rätt långt utanför stan och det tog oss ungefär 35 minuter med tunnelbanan ut. Men när vi väl var där förvandlades jag till en duracellkanin. Min shoppinglycka var total! Nästan allt jag provade passade så jag var tvungen att välja bort för att inte köpa allt på samma ställe.

Primark

På vägen hem köpte vi gul vattenmelon. Gott!

bild-1

Nu ska vi förfesta lite och sedan ge oss ut i Berlinnatten.