Första dagen på Modeveckan retail

Idag var det första dagen på Stockholms modevecka retail. Det är den modevecka som fokuserar på kläder från kedjorna och en hel del inredning. Jag har bland annat hunnit med ett besök hos Lagerhaus, ett hos Åhléns och en fantastisk lunch på F12 med Deichmann idag.

Deichmann visade upp sina vårskor och de fanns flera som jag hade kunnat tänka mig. Speciellt ett par svarta pumps som jag nog kommer lägga vantarna på så fort de kommer ut. Kedjan hottar verkligen till sig mer och mer för varje säsong. Och även fast det ännu finns många skor som känns väldigt osvenska.. så kan man hitta riktigt fina guldkorn för en liten slant. Jag gillar!

Bea Szenfeld hade dekorerat F12 och gjort ett presentationsbord i olika teman för skorna. Även våra middagsbord var indelade i tillhörande teman. Riktigt tjusigt! Bea är verkligen ett kreativt geni som hon blev beskriven som. Jag älskar redan sen tidigare hennes design!

Maten var extremt god! Som vanligt på F12. Det var en stor buffé med flera olika alternativ i glas. Bakom buffébordet stod en egen tallrik till mig med supergod vegetarisk mat. Mums!

[slideshow]