Från Clinique.se

I dagarna fick jag hem min beställning från Clinique. Jag har blivit erbjuden en bloggrabatt i deras nya webshop och beställde två gamla favoriter. Läppstiftet Long last lipstick i färgen Beach Coral och pudret Redness Solution. Det sistnämnda är ett pressat puder i en gul nyans som hjälper till att neutralisera rött. Egentligen brukar jag mest använda det på vintern då min näsa brukar inspireras av Rudolfs när det är kallt ute. Men det kan även hända på sommaren. Jag brukar ha den liggande i handväskan.

Till min beställning fick jag en söt liten necessär och prover på Moisture surge extended thirst relief i två olika storlekar och repairwear laser focus ögonkräm. Roligt att de är generösa med prover!

Jag vet att flera av mina bloggkollegor hade problem med lång leveranstid. För mig tror jag att det tog över fem arbetsdagar. Jag är inte helt hundra på när avin kom till posten.

Clinique Clinique prover