Från ljusblond till mörkblond

Nu har jag gjort mig av med mina ljusblonda längder och blivit mörkblond. Egentligen var tanken mellanblond, men det blev lite mörkare och askigt. Men jag är nöjd! Jag var väldigt sugen på att få lite mörkare hår utan att bli brunett.

Håret färgades med nya frisörfärger från Orofluido. Det finns än så länge inga ljusblonda nyanser i sortimentet. Men en hel del djupa, mörka som är riktigt fina! De är helt ammoniakfria och ska också innehålla ett elixir för att ge glans. Att den inte innehåller ammoniak gör att du slipper den hemska doften som annars uppstår. Glansen kommer från argan-, cyperus och linfröolja. Jag gillade att jag slapp ammoniakdoften, det gjorde en hel del för helhetsupplevelsen. Och jag kan tänka mig hur mycket det gör för frisörer som står och jobbar med doften. Jag gillar också att håret faktiskt fick en helt annan glans.

Så här blev det!