Frisör i Växjö

Idag har jag ÄNTLIGEN fixat håret.  De där dagarna innan frisörtiden känner jag mig alltid extra trist. Jag är nere hos mina föräldrar i Växjö och passade på att gå till frisören här nere medan jag fick barnvakt. Ompyssling, snyggare hår och egentid. Underbart!

Elinfagerberg.se frisörFöre

Jag var hos Isabell på salongen All About You. Det var första gången jag var där, och jag blev jättenöjd!

Som bloggare provar jag rätt många olika frisörer privat och på olika events, pressmöten och liknande. Resultatet hade blivit att jag hade en mängd olika färger i håret. Vi kom överens om att toppa håret och att formen skulle få rakare linjer. Det känns betydligt mer modernt. Utväxten fixades med slingor och på längderna gjorde hon en toning för att få ihop färgerna bättre. Sedan fönades mina vågor raka.

Hon använde färg från Lanza, jag tror inte att jag har provat den någon gång tidigare. Resultatet känns jättebra och hårfärgen kändes ingenting i min känsliga hårbotten. Färgen blev en naturlig lite askig beige som känns väldigt fräsch. 

Frisör

Isabell var supergullig, lyhörd och proffsig. Jag höll på att somna vid hårbottenmassagen. Trött småbarnsmamma som slappnar av är en farlig kombination.

Elinfagerberg.se frisör i växjö Elin Fagerberg frisör i VäxjöEfter