Frisörbesök på Södermalm

I fredags var jag äntligen och besökte min frisör Daniel på Ellui igen. Jag längtar alltid mellan mina frisörbesök. Jag älskar att gå till frisören! Daniel fräschade upp min utväxt med slingor och klippte bort några cm tuffs på längden. Han gjorde även en behandling med Olaplex och en annan för min känsliga hårbotten. Därför fick jag ligga extra länge i tvätten och jag somnade flera gånger. Den bästa egentiden för en stressad mamma!

Jag har aldrig träffat en frisör som är så noggrann som Daniel. Han är som en arkitekt när han delar in håret innan han färgar och klipper. Jag har fullt förtroende för honom. Underbart!

Ellui Daniel

Jag märkte inte någon stor skillnad av min behandling med Olaplex sist. Men om jag förstår saken rätt så jobbar den mycket på cortex – hårstråets kärna. Det gör håret starkare och är super i samband med kemiska behandlingar men du märker inget på till exempel glansen eller annat på hårstråets yta.

Ellui före Före

Elin Fagerberg Ellui Frisör stockholm Efter

Ellui Olaplex, Kerastase, Shu uemura Mitt hår stylades med produkter från Olaplex, Kerastase och Shu Uemura. 

Skäggkammar elluiJag hittade världens bästa julklapp i salongen. Skäggkammar! 

Jag köpte med mig ett schampo från Kerastase för min känsliga hårbotten. Det börjar bli dags att ta tag i den igen.