Gårdagens Elin

Igår sprang jag runt på lite olika möten. Outfiten för dagen blev vitt linne från Hm och en vintageskjorta från amerikanskt 50-tal. Jag tror att det från början är ett arbetsplagg från en bensinmack. Namnet Drew står fastsytt på bröstet :). Jag har den snott av min man och älskar den.

Jag passade också på att testa två nya ögonskuggar. En ljus rosabeige skugga från Kicks, i färgen Sugar Rush. Den har en bra konsistens, är lättarbetad och sitter bra. Förmodligen kommer den bli en storsäljare.

Den lila skuggan är en nyhet från MIYO. Färgen heter Luxury Leia och är en intesiv lila ton med fint skimmer i metallick. Precis den där perfekta lila som jag älskar. Inte för blå, inte för röd, bara lila. Den sitter också bra och ger bra pigment. Tyvärr så smular den lite. Annars gillar jag den skarpt.

På bilderna nedan har jag haft sminket i flera timmar. Lite av skuggan har kladdats ut under ögat och en liten fläck på eyelinern. Annars har de verkligen suttit bra! Jag har grundat med lite concealer under. Men det är sällan jag använder någon annan form av primer på ögonlocken.