Gårdagens outfit

Igår invigde jag den här klänningen från Junarose som även passar nu när jag är gravid. Jag gillar den verkligen! Jag kombinerade den med ballerinaskor från Hm. Jag kan tyvärr inte rekommendera dem då de har extremt tunn sula så att jag får ont i fötterna av dem. Men jag måste erkänna att jag har använt dem mycket i sommar ändå. De är lättkombinerade! Väskan är en ny favorit från Don Donna och solglasögonen är från Ray ban.

Junarose

Nu känns det att det börjar ta på kroppen att vara höggravid. Jag känner mig rätt sliten. Jag älskar värmen vi har i Stockholm men jag är ganska trött på att ständigt vara svullen.

Psst! Precis som jag har skrivit många gånger tidigare är jag representant för Junarose i Sverige. Det gör att jag bär deras plagg lite oftare än andra. Jag blir sponsrad med kläder ibland men jag tar aldrig betalt för mina inlägg.