Gårdagens sminkning

[slideshow]

Det lanseras mängder med nya produkter just nu och jag håller på att testa för fullt! Igår testade jag flera nya favoriter. Det här har jag använt.

Foundation: Liquid Mineral Foundation från Youngblood. En relativt lätt, flytande foundation som ger en lite pudrig känsla. Men den blir inte kakig. Täcker lagom och ger en fin finish. Jag kommer helt klart använda den här mycket. Stort plus för att den innehåller extra näring till huden och inte är djurtestad.

Puder: den ena var för ljus och den andra för mörk. Det är “mittimellansäsong” så jag blandade ett ljust puder från bareminerals och ett mörkare från MAC. Funkar finfint!

Bronzer: Bronzing Tan Minerals från Sheer Cover. Snäppet för mörk för mig just nu. Jag behöver nog smörja in mig med brun-utan-sol ikväll. Men oh så fint! Lite som flytande guld.

Ögonskuggor: basskuggan är från Kicks i färgen Sugar Rush. Den har jag skrivit om tidigare och jag gillar den verkligen som bas. Den turkosa är en färg som Make up Store har tagit fram i samband med Kayo och den heter Pearl Mystic. Jag älskar den!

Kajal: Perfect Eyes Waterproof Eyeliner från Too Faced i färgen Perfect Moss. Mjo, det är inte helt hundra, men den är bra. Jag tycker inte att den sitter lika bra längs med hela linjen. Men den är lätt att måla på, den smular inte och den har en fin krämig konsistens. Den är absolut värd att ges en chans. Kul att de vågar på med lite annorlunda färger. Stort plus för att det finns en sudd i ena änden.

Mascara: Raspberry Miracle Mascara från Lumene. Den här mascaran har en lite annorlunda borste som är spiralformad. Den innehåller bland annat hallonvax och extrakt från hallon samt fibrer. Mascaran ska ge både volym och längd. Jag gillar den! Det tar lite längre tid med borsten, som är rätt liten. Men resultatet blir väldigt fint. Jag brukar vara känslig av för mycket fibrer, men jag känner inte av dem alls. De irriterar inte ögonen. Stort plus för att den inte innehåller parabener, alkohol eller doftämnen. Varför vill man ha parfym i ögat?!

Läppstift: La Creme från Too Faced. Ett ljuvligt stift som definitivt har blivit en ny favorit. En mjuk, skön formula och en fin färg. Ett stort hurra för att de inte har pluttat ner läskig mineralolja och istället har tillsatt lotusblomma som ska vara återfuktande.

Tröja: Ralph Lauren