Gårdagens stora gala på Cafe Opera

Igår var det stor gala på Café Opera då årets upplaga av Daisy Beauty Awards hölls. Och som jag trivdes bland alla härliga beauty-kollegor!

Daisy Beauty Awards är en stor skönhetsgala som hålls i samband med prisutdelningen med samma namn. Det är Sveriges främsta skönhetsbloggare som har utsett 2018 års bästa skönhetsprodukter i olika kategorier. Jag har varit stolt och glad jurymedlem sedan start och min kategori det här året var Årets Aktiva Hudvård.

Innan galan började hade jag styrt upp en liten fördrink på TAK. Jag hade ingen aning om hur många vi skulle bli men minst fyra personer. Vi blev uppemot 20! Superkul! Det var skönt att sitta och babbla en stund innan. Oftast hinner en ju inte prata så mycket under mingel, prisutdelning och fest.

Veronica och jag på fördrinken.
Ljuvliga bloggkollegor!

Efter förfest på TAK och mingel på Café Opera var prisutdelningen och efterfesten en trappa upp på Operaterassen.

Det var flera härliga prisutdelare på plats. Bland annat konferenciern Rachel Molin själv, Kakan Hermansson, Micael Dahlén och Sanna Nielsen.

Micael Dahlén delar ut pris
Härliga Micael Dahlén delar ut pris för bästa kroppsvård. Foto: Greenpix
På tal om skönhet, överjordiskt vackra Sanna Nielsen delade också ut pris. Foto: Greenpix
Kicki Norman och Rachel Molin Foto: Greenpix

Bland vinnarna fanns bland annat Reserol Overnight Moisture Mask i kategorin Årets Ansiktsmask, Vita Liberata Beauty Blur i Årets Multiprodukt (älskar!!), Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder i kategorin Årets Basmakeup (bästa löspudret jag har testat under mina nästan 20 år i branschen) och i min kategori Årets Aktiva Hudvård så vann fantastiska Dermalogica Rapid Reveal Peel. Kul! Många väl värda vinnare tycker jag.

Sen fortsatte festen med spådamer, fotoautomat, lyckohjul, roulette och en fantastisk stämning! Musiken sköttes av Hans Shimoda och ärligt talat gillade jag varenda låt. Trots snudd på höggravid så var jag tvungen att hoppa lite till Leila K´s Electric.

Vackra Thobias Thorwid representerade Cetaphil. Vill du se Thobias som den ängel han är hittar du det här.
Jag och Emma fjantade oss i fotobåset.
…Och i montern hos Hitta.se. Hitta.se lanserar förresten ett bokningssystem som ansluter flera salonger vilket gör att du till exempel ska kunna söka på “frisör Stockholm” och sedan boka en tid direkt på Hitta.se. Kan bli en hit!
Annica och Nathalie från SHR besökte Daisy Beauty Awards på Cafe Opera
Supergulliga Annica och Nathalie från SHR var tjusiga på Café Opera. Foto: Greenpix
Jag och Krizz slog i magarna när vi kramades. Bump bump. 🙂 Här är hon tillsammans med Victor, båda tidigare anställda på Daisy Beauty. Foto: Greenpix.

Stort tack till Daisy Beauty, Sam Bergenstråhle, Kicki Norman, Sanna Lindberg och alla fantastiska kollegor och vänner för en härlig kväll!

Alla bilder som inte är suddiga mobilbilder är fotade av Greenpix.