Genom ett grönt Sverige

Jag sitter på tåget ner mot Småland. Sveriges gröna, vackra landskap susar förbi utanför fönstret. Jag ska jobba där nere i början av veckan och passa på att umgås med mina föräldrar och vänner innan dess.

Bland annat ska jag besöka Parelle i Vetlanda som jobbar med Acquizhen. Kom gärna och säg hej om du är i krokarna! Jag tror att det finns lediga tider kvar om du vill ha en ansiktsbehandling utförd av mig.

På tåget kämpar jag mot en väldigt dålig uppkoppling och försöker jobba lite grann. Ska ni se på Eurovision ikväll? Heja Loreen! Hon borde väl åtminstone kunna komma topp fem? För övrigt älskar jag Estlands bidrag. Visst, texten är tjatig som tusan men det är en av få låtar som verkligen berör mig i tävlingen och hans röst är fantastisk!

Jag hade förresten aldrig kunnat åka tåg utan Calma. Det är mitt bästa resesällskap! Jag kan rekommendera det varmt om du blir åksjuk.