Giorgio Armani Beauty lanserar vårkollektion Pop

Jag kommer ihåg första gången jag prova make up från Giorgio Armani Beauty. Det var på flygplatsen Heathrow i London, några år innan märket kom till Sverige. Jag blev imponerad trots make up artistens ord om att Armani själv inte bryr sig om hur hudvårdande produkterna är, han vill bara ha en vacker yta. Inte det bästa att säga till en hudterapeut. Nå väl, jag har fått mina favoriter genom åren. Det är flera produkter jag tycker är riktigt bra.

Tanken bakom Giorgio Armanis make up är att skönheten ska lysa igenom. Därför är flera av produkterna väldigt transparenta. Så också produkterna i vårkollektionen Pop. Som flera andra satsar Armani på blått i vår och det gör de rätt i! Tonen i den finaste ögonskuggan är blå åt det turkosa hållet. Den kombineras i en palett med en vit skimrande skugga och en ljusgrå. I samma palett finns också ett puder som jag tycker fungerar mer som rouge. Det finns också en variant med lila skugga. Nu föredrar jag egentligen skuggor med mer pigment. Men något får mig att fastna för de här rejält. De ger en vacker transparens som känns elegant och vacker men inte tråkig.

Armani palettArmani läppstift

Elin Fagerberg Armani Elin Fagerberg.se

Här har jag testat paletten tillsammans med läppstiftet Rouge D`Armani Sheer Lipstick som också tillhör vårkollektionen. Läppstiftet ser rätt tråkigt ut i hylsan, trots sin fina förpackning. Men på blir det jättefint och riktigt chict. Det är krämigt men väldigt lätt i konsistensen. Jag hade dock inte tyckt om färgen om den hade varit täckande. Tyvärr sitter det inte så bra.

Face Fabric

Som foundation testade jag Armani Face Fabric Foundation. Det är en transparent foundation med lätt-medium täckning. Jag gillar den! Kanske inte till fest, då jag vill ha mer täckning. Men till vardags blir den jättefin. Jag tycker om att den är ljusreflekterande.