Glad Påsk!

Åh jag hoppas att du har haft en riktigt fin påskhelg! Min har varierat minst sagt. Trevligt häng men också rejäl sjukstuga. Jag tillbringade hela förra veckan i mitt föräldrahem i Småland. Där nere har alla barn påsklov veckan innan påsk så min dotter fick ledigt en vecka “för tidigt”. Vi tog tåget ner, hon, jag och lilla vår lilla vovve Maggie medan min man stannade och jobbade i Stockholm.

Lilla M och Maggie på tåget. 

Jag fick såklart jobba en del i Småland. Men det funkar oftast bra för mig så länge jag har dator och bra uppkoppling. Efter att ha varit sjuk i nästan två veckor i början av förra veckan fick jag vara frisk i nästan 1,5 dag innan jag blev sjuk igen. Det är därför som jag inte har bloggat ordentligt. Jag har varit så otroligt urlakad – trött, seg och omotiverad. Det har också lett till flera tråkiga avbokningar av roliga aktiviteter. Men jag hann ändå med att umgås ordentligt med min dotter, föräldrar, syskonbarn och vänner. Supermysigt!

På väg mot middag med några av mina favoritörhängen inköpta på Asos i vintras. Jag har alltid älskat stora örhängen, gärna både stora och färgglada! 

Helgen har varit lugn då min dotter har varit sjuk. Men idag tog jag en härlig promenad i solen med min vän Johanna och fikade på Hälsocafét Mahalo. Det närmsta stammishak jag kommer. Vi hade jättetrevligt trots lite väl mycket folk i lokalen.

Den här veckan är full av deadlines och mycket jobb. Men också yoga och frisörbesök. Yogan är mitt sätt att försöka hålla huvudet ovanför vattenytan när vardagen blir alldeles för stressig och frisörbesöken hos Daniel är snudd på lika effektiva.

Jag har också spanat in IsaDoras vårkollektion med singelskuggor. Så fina!