Gott Nytt År!!

Äntligen är det dags för ett nytt år. Det är ju egentligen bara vårt sätt att räkna tid. Men det känns ändå som en nystart med nya förväntningar och nya möjligheter. Efter det här året är det extra välkommet.

2015 kan gå till historien som ett av mina tuffaste år någonsin. Allvarliga sjukdomar och dödsfall i familjen, sorg, oro, tårar, negativ stress, obalans och prestationsångest. Min man har i perioder jobbat så extremt mycket att jag har känt mig ensamstående med litet barn, hund, lägenhet och ett eget företag. Jag är otroligt imponerad av de som är ensamstående föräldrar på riktigt. Ge dem extra stöd om du har någon i din närhet.

IMG_0912 Mina flickor elinfagerberg.se

Men jag har också mycket att vara tacksam för från det här året. Det största är att jag verkligen har fått umgås med min lilla dotter. Vi har haft mycket ensamtid och verkligen lärt känna varandra, skapat rutiner och jag har fått njuta av hennes fantastiskt roliga umgänge. Tiden efter att hon fyllde 1 år har varit extra rolig. Jag har fått flera väldigt roliga och utvecklande arbetsuppdrag. Jag är stolt över att jag har lyckats bolla det tillsammans med min föräldraledighet. Allt går om man kämpar. Man måste bara sova mindre ;). Jag är också tacksam över den kärlek jag har fått från mina kära och allt stöd när det har varit som tuffast.

Ian Gulam och Elin Fagerberg elinfagerberg.se Elin Fagerberg make up artist elinfagerberg.se

Idag är jag sjuk. Det känns som ett passande avslut på 2015. Men sen tänker jag rusa in i 2016!

Jag har inte hunnit skriva ner mina mål för året än. Förra året var det första året på väldigt länge som jag inte gjorde det. Då ville jag bara fokusera på att komma in i mammarollen. Men nu har jag mängder av mål! Jag tänker bland annat ta bättre hand om mig och ge mig själv kärlek, fokusera på roliga jobbuppdrag, resa, nätverka, lära mig massa nytt och vara den bästa mamman/frun/matten/vännen som just jag kan bli. Jag tänker ha ett år fyllt av skratt, harmoni, nya lärdomar, utveckling,och mängder av kärlek. Jag tänker gå framåt.

Jag hoppas att du får ett roligt och glittrande avslut på 2015 och ett magiskt 2016.

GOTT NYTT ÅR!

Elin Fagerberg puss