Grab n Run!

I veckan hade Presskontakterna “Grab n run” med provkollektioner från La Redoute. Kläderna var från höst- och vinterkollektionerna från La Redoute. De har använts vid olika modeplåtningar och nu samlades modebloggare för att välja och vraka bland godbitarna.

Jag var först väldigt skeptisk då provkollektioner brukar vara i stl. 34-36. Samma storlek som många modebloggare har och långt ifrån min. Så jag fokuserade på skorna istället. Men när jag väl började bläddra igenom kläderna så upptäckte jag ett gäng jättefina plagg i plusstorlek. Lyckan var gjord!

Jag kan väl erkänna att mina ögon började lysa då jag började prova igenom det jag ville ha. Jag fick med mig tre jättefina plagg och en halsduk hem. Samt skor. Hurray!

De kommer dyka upp lite på bloggen då och då. Ett av mina kap var denna kashmirtröja fast i grått. Riktigt skönt om man vill ha något varmt men inte alltför tjockt på vintern.

Tips! La Redoute har erbjudande på ytterplagg den här helgen! 30% rabatt

Kuriosa: Fina skönhetsbloggaren Kicki skulle dit i ett annat ärende. Hon hamnade lyckosamt mitt i kaoset. Hon kan ha blivit rädd när hon såg min stirriga blick..