Hairdressers Against Aids

Idag har det varit World Aids Day och ni kanske har sett att det har uppmärksammats på flera olika sätt. Jag har besökt Hairdressers Against Aids som jag tidigare har skrivit om. Eventet där några av Sveriges främsta frisörer volontärarbetar och klipper inbokade kunder och låter hela inkomsten gå till olika föreningar som kämpar mot HIV och aids. I år var det World Day Aids Galan som fick pengar.

Hairdressers against aids

Jag var där och blev klippt av Daniel Huynh från Toni & Guy. Jag har inte varit hos han tidigare men han var helt magisk! Jag älskar när jag blir klippt av riktiga proffs som skapar något istället för att bara klippa rakt av. Han klippte verkligen igenom håret ordentligt. Underbart! Efteråt lockade han mitt hår med en locktång och använde stylingprodukter från Kérastase.

Hairdressers against aids Elin Fagerberg

Ett stund rungande hurra för ett väldigt bra och inspirerande projekt! Jag älskar smart välgörenhet. Tack L´Oréal som ligger bakom. Vill du stödja kampen mot HIV och aids? Köp en Red Ribbon, använd alltid kondom vid sex med människor du inte vet är testade, sprid ordet och boka in dig på en klipptid nästa år.