Handkrämer i miniformat

Jag har flera handkrämer utspridda. En i handväskan, en på kontoret, en på nadduksbordet, i vardagsrummet och på handfatet. Jag gillar främst småförpackningar som jag kan ta med mig. Och trots att det inte är riktigt säsong för handkrämer mitt i sommaren, är det två företag som har lanserat nya miniförpackningar – CND och The Body Shop.

CND har en sommarkollektion med tandkrämer som alla tre har ljuvliga dofter! Sunset bloom lotion, Jasmine haze lotion och Tropical twist lotion. Den sistnämnda doftar pinacolada och är min absoluta favorit! De har en skön, lätt konsistens. Handkrämerna kan även användas som kroppskräm.

Mitt betyg: 7/10

CND Scentsations

The Body Shop har nyligen lanserat dofterna från deras stora kroppsserie som handkrämer. Det finns sju nya dofter – Honeymania, Moringa, Strawberry, Shea, Pink Grapefruit, Mango och Coconut. Jag gillar att de har en lätt konsistens och en smidig förpackning.

Mitt betyg: 7/10

The Body Shop Hand Cream

OBS! Jag tar emot konsultuppdrag av The Body Shop. Bland annat som utbildare inom makeup. Men de sponsrar inte mina blogginlägg eller min blogg och jag försöker vara opartisk när jag bedömer deras produkter.