Härliga solkrämer!

För er som envisas med att ännu inte ha på solskyddsfaktor varje dag, det börjar bli dags nu. På våren är solen stark och huden är ännu känsligare än på sommaren.

Förutom att minska risken för malignt melanom så kan du också minska risken för ålderstecken på huden. Solen orsakar över 80% av hudens för tidiga ålderstecken. Så om du vill undvika att förlora spänsten i huden, pigmentfläckar, ojämn struktur, rynkor och fina linjer bör du spana in skönhetshyllorna. Och nej, det hjälper inte med SPF 6.. De flesta kommer ihåg att smörja in sig när de ska till stranden. Men glöm inte de tillfällena då du sitter på en uteservering, går ut och går med hunden eller äter en glass på trappan.

Vintageväskor i läder är jättefint. I handen, inte i ansiktet. 

Smörj in dig minst 15 min innan du går ut i solen. Och glöm inte att bättra på under dagen. Mycket svettas du bort och annat hamnar på kläder och handdukar. Glöm inte hårbotten och öron! Utsätt inte små barn för direkt sol och skydda dem gärna med kläder.

Så, här kommer några av säsongens alla nyheter.

Spray

Apoliva sololja med SPF 30. Gör samtidigt huden mjuk och ska vara vattenresistent

Vichy Suncare Oil med SPF 40. Är fri från parabener och är lätt att smörja ut. Anpassad för känslig hud. Bra för de som är rädd för kladd (män..).

Nivea Sun Spray med SPF 30. Är anpassad för känslig hud och innehåller också Aloe vera.

Högre faktorer

Biotherm Solar Protection DNA – Genes med SPF 50. En lyxigare kräm med anti-age effekt. Extra plus för snygg flaska!

Clinique Super City Block med SPF 40. En behändig tub med en oljefri kräm. Bra att ha med sig i handväskan

La Roche Posay Anthelios XL med SPF 50. Oparfymerad och utan parabener för känslig hud.

Avène Very High Protection med SPF 50. Vattenresistent kräm anpassad för blandad och känslig hud. Smart pumpförpackning

För problemhud

Vichy Mattifying face fluid dry touch med SPF 30. En mattande kräm som funkar utmärkt att använda under foundation, de där härliga vårdagarna på stan.

Avène High Protection för acne med SPF 30. Rädd för att använda solskyddsfaktor för att du brukar få problemhud? Testa den här. Finns även för känslig och torr hy

La Roche Posay Anthelios AC med SPF 30. En kräm för fet och oren hud som inte ska täppa till. Utan parfym och parabener

För läpparna

Apotekets Försvarets solskydd med SPF 30. En riktig klassiker som nu finns med solskydd och i en större förpackning. Perfekt för att enkelt ha med sig solskydd i väskan. Passar också bra till nästipp och öron.

För håret

Davine, Schampoo, balsam och skyddande spray. Förebygg och vårda håret. Om du har torrt hår kan du lägga i lite skyddande hårinpackning på stranden. Luktar väldigt gott!

Kérastase Moisturizing and protective care. Skyddande spray för håret. Konsistensen är lätt olja och är enkel att fördela. Ger extra lyster, skydd och vård. Luktar sommar!