Härligt kladd från Lumene

Lumene har lanserat ett nytt gäng med basprodukter. Primers, ögonprimer, highlighter och concealer finns i det nya sortimentet.

En primer är en produkt du lägger ovanpå din ansiktskräm men under foundation. De kan ha lite olika funktioner men fram för allt fungerar de som dubbelhäftande tejp för din foundation. Du får då ett bättre resultat och din bas sitter bättre.

Fyra nya primers har lanserats. Jag har testat Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer som är för trött eller åldrad hy. Den ska ge lyster och minska synligheten av fina linjer. Den var bra. Men ännu bättre tycker jag att Beauty Base Crystal Radiance Primer är. Den är anpassad för normal och torr hy. Den är lätt färgad vilket gör att du får en varm, naturlig lyster under din foundation. Lovely!

I serien finns också en primer för att göra huden matt under dagen, Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer och ögonprimern Beauty Base Eyeshadow Primer. Priserna ligger mellan 109-119kr för 25ml.

Tre nya concealers finns att välja mellan. Min favorit är Beauty Base Dark Under Eye Concealer som är precis som namnet säger, till för mörka ringar under ögonen. Den är i tubform men ganska tjock i konsistensen. Den aprikosa färgen döljer fint mörka och blå skuggor. Den är riktigt bra! Ca. 119kr för 7ml