Hårvisning med Schwarzkopf

Jag tog en paus mellan alla modevisningar igår och spanade in Schwarzkopfs hårvisning istället. De är med och sponsrar Mercedes Benz Fashion Week och fick ha en visning i en mindre del av “modetältet”.

Bland alla visningar med vårmode, var det roligt att få se lite av höstens trender igen. Enligt Schwarzkopf är det lugg som gäller i höst.

De har valt att skapa fyra looker. Inspirationen är tagen från modeveckorna i vintras, då hösttrenderna visades upp. Trenden, Eccentric Heritage var bland annat inspirerat av Marc by Marc Jacobs och Balmain och blev min favorit. Riktigt härliga, djupa höstfärger på långt, blankt hår. Välskött och väldigt vackert! De hade färgat in partier med olika färger, utan att det blev tigerränder eller blockigt. Det blev bara mjukt, fylligt och inspirerande.

De andra trenderna var en med inspiration från 60-talet med bob och bikupa. En annan lyfte fram skarpa klippningar och lysande färger med inspiration från Asien. Den sista var futuristisk, androgyn och urban med mörka färger och korta klippningar.

Här är jag med Delinda och Tindra. Fotot är snott av Zaida. Tina och Malin var var också på plats.