Hej från soffan

Buhu, jag har legat sjuk och praktiskt taget däckad i flera dagar. Jag har jobbat från soffan i två dagar nu. Det är inte helt lätt att hålla fokus och humör uppe kan jag lova. Jag tycker pinsamt nog rätt synd om mig själv. Om jag hade varit anställd hade jag kunnat sjukanmäla mig, men som egen företagare går det ju tyvärr inte.

Imorgon fyller jag år. Jag blir 35 och det känns mest bra faktiskt. Jag hade en rått hård kris när jag fyllde 25, men inte 30 så jag trodde att jag skulle drasa in i en nu igen. Men jag är ungefär där jag vill vara i livet med familj och jobb. Jag är otroligt glad och tacksam över det. Visst skulle jag kunna få en kris ändå, men jag tror att det underlättar med en stabil bas. Även fast det är mycket som jag vill ändra, justera och arbeta med så är jag i grunden nöjd. Att fylla år har också fått mig att fundera över vad jag vill göra närmsta åren. Vad vill jag hinna med innan 40? Vad vill jag lägga min energi på privat och jobbmässigt? Jag har flera spännande idéer och planer på gång. Både för mitt företag och för min egen personliga utveckling. Vi får se vart det landar. För min del är det nog tidsbristen som är det mest avgörande. Jag behöver finna tid att vila upp mig, återhämta mig, fundera och planera. Med en man som arbetar extremt mycket är tid det lyxigaste jag vet. Jag hamnar som de flesta andra småbarnsföräldrar i ett ekorrhjul med hämtning, lämning, jobb, hundpromenader, nattning, mer jobb osv. Allt rullar på och plötsligt fyller jag år. Igen.

min-familjMin älskade lilla familj med överhuvudet i förgrunden.