Hej höst..

Blir ni påverkade av hösten? Jag blir ganska lätt deppig den här årstiden. I grunden är jag en väldigt positiv och glad varelse. Men ibland, när jag bara känner mig urlakad, när jag har fått för många intryck, när livet inte blir som jag hoppades och då jag har tagit emot för mycket negativ energi, blir jag urladdad. Energin tar slut. Kroppen säger både nej och stopp. Och jag känner mig lite less och nere. Där är jag nu. De senaste dagarna har jag inte varit där jag vill mentalt.

Jag kräver nog egentligen inte så mycket för att må bra. Jag har många saker jag är tacksam för och mycket som gör mig glad i mitt liv. Jag är van att köra på i 170km/h, göra allt på en och samma gång. Pumpa ut idéer och sätta dem i verket. Men samtidigt reflektera över livet. Njuta.

Jag tror att jag måste bli bättre på att lyssna på min kropp. De perioder jag inte är på topp kan jag heller inte kräva så mycket av mig själv. Jag måste lära mig att inte ta på mig andras problem. Inte dra allting till mig. Och bli betydligt bättre på att ta hand om mig själv. Försöka lösa upp den där knuten i magen som ligger och skaver.

Jag är van att vara glad, framåt och optimistisk. Det är de egenskaper jag är mest glad över hos mig själv. När nedstämdheten kommer blir det lite som en chock.

Ikväll var jag på en fantastiskt trevlig aw. Plötsligt var jag mitt vanliga jag en stund. Det var väldigt skönt att bryta tankemönstret en stund.

Men när jag är riktigt, riktigt glad ser jag ut så här :). Klänning från Top Shop och skor från Gucci.

Elin Fagerberg gladFoto: Magnus Fond