Hejdå skönhetsgala!

Ikväll är det Swedish Beauty & Cosmetic Awards, en skönhetsgala där 2015 års bästa skönhetsprodukter utses. På plats är det branschfolk och representanter från olika skönhetsmärken, en klick press, makeupartister, osv. Jag var bjuden och har verkligen sett fram emot att gå i flera veckor. Det brukar bli otroligt kul! Jag har längtat efter att ha så pass många vänner och bekanta på samma ställe. Jag har fixat klänning, strumpbyxor, frisörtid, smycken, skor, bling bling till ögon och så vidare.

Och nu är jag sjuk och kan inte gå. Jag har förmodligen bihåleinflammation och ögoninflammation. Jag hostar som en gammal borstbindare och ser allt annat än frisk ut. Ovanpå det har jag precis hämtat hem min stackars dotter som också fått ögoninflammation. Vab när man själv är sjuk – yay. Jag är så otroligt besviken. Jag är väl medveten om att jag bara är “lite sjuk” och det “bara är en gala” – värdsliga ting. Men jag hade verkligen sett fram emot det här.

Mina dagar fylls av jobb och häng med min fantastiska dotter. Kvällarna fortsätter jag jobba och det är sällan jag gör något för min egen del. Min man jobbar väldigt mycket, i perioder 16h/dag. Det gör att jag blir rätt låst hemma. Så när vi fixat att han skulle komma hem tidigare och jag skulle få klä upp mig och ha en helkväll skiter sig allt. Så jag tänker fortsätta tjura en stund till.