Helgens roliga fest!

Äppelkaka, kokos och bananpaj, chokladpudding och ugnsbakad camembert var några av godsakerna som stod på mitt bord igår.

Jag hade nämligen elva av mina vänner hos mig på tjejfest. Temat var Bubbel & Dessert och jag hade jättekul! Vi drack mousserat, åt massor av sött och skrattade mycket.
Halva styrkan drog sedan vidare till Trädgården som är min absoluta favoritklubb. Det är som en blandning av fritidsgård och festival för vuxna! Jag älskar mixen av människor, att få dansa utomhus, den avslappnade attityden och den fantastiska stämningen. Människor behöver inte bevisa något här. Och det finns så otroligt många coola människor på dansgolvet.

Jag älskar att dansa! Vi dansade som galningar under en stjärnklar himmel. Behöver jag säga att jag njöt?

20130825-233258.jpg

20130825-233310.jpg

20130825-233337.jpg