Helkroppsmassage med chokladdoft

I morse började jag avsluta 2014 på bästa sätt. Det var minus 15 grader ute när jag gick och fick en helkroppsmassage på salongen Självfallet i Växjö.
Massören Mathilda tog hand om mig. Hon var jättegullig! Jag är ju lite yrkesskadad och saknade bland annat frågan om kontraindikationer (sjukdomar, graviditet, allergier) och frågan om önskat tryck. Men det kompenserades av ett bra handlag, jämt tryck och att det var väldigt skönt. Hon masserade med ett massageljus med chokladdoft. Mums! Bäst var massagen på smalbenen då jag fryser så om dem och fötterna (fotmassage ingick inte). Det kändes väldigt bra när cirkulationen kom igång. Akupressuren i hårbotten var också riktigt bra! Jag älskade även massagen med handlovar i nacken.

Visst borde man gå på massage oftare?

Igår döptes min lilla systerson och jag och min man blev gudföräldrar. Jag sjöng i kyrkan och efteråt åt vi massa tårta. Mysigt!

Efter några intensiva men väldigt roliga dagar i Småland och Skåne är vi på väg upp mot Stockholm igen. Tillbaka till vardagen!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f4d/26748335/files/2014/12/img_3275.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f4d/26748335/files/2014/12/img_3278.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f4d/26748335/files/2014/12/img_3289.jpg