Hera Spa

På vårt hotell, Tallink Spa & Conference i Tallinn fanns ett härligt SPA som vi besökte under söndagen. Acqua SPA med tillhörande Beauty Centre Hera Salongid.

De erbjuder två stora pooler. Varav en med inbyggd yacuzzi och den andra med en utomhusdel. Det var riktigt härligt att bada i utomhusdelen när det var ca. -25 grader ute och varmt i vattnet. Det ångade rejält i luften! Det fanns också en stor avdelning med olika sorters bastu. Bland annat ång-,torr och hamambastu. Det var lite mer badhus än avkopplande SPA då det var väldigt mycket barn (små som stora..) som badade. Det kan nog vara bättre att gå dit på kvällen.

Vi fick alla en 25 minuters ryggmassage. Jag hade en man som masserade mig som har arbetat som massör i 20 år. Han var väldigt duktig! Det blir alltid så annorlunda att gå på behandling när man själv utför behandlingar. Jag tror att man njuter av att få dem på ett annat sätt, samtidigt som man koncentrerar sig på att känna vad terapeuten gör av ren nyfikenhet. Man märker ju fel men man kan fram för allt få inspiration och lära sig lite nya, roliga grepp. Alla behandlar på sitt sätt och det är väldigt kul att lära av andra!