Hjälp salongerna!

Ingen har missat att Sveriges företagare är i kris efter följderna av corona-viruset. Många av dem kommer försvinna om de inte får vår hjälp. Här är några tips på hur du kan hjälpa för att behålla dina stammisställen.

  1. Flera salonger erbjuder hemkörning av produkter. Kolla med din favorit och passa på att fylla på ditt lager.
  2. Är du frisk och tillhör inte en riskgrupp? Boka in en härlig fotvårdsbehandling, ansiktsbehandling eller våga testa en ny hårfärg. Nu har många salonger tomt i bokningsboken och det blir förmodligen lätt för dig att hitta en tid som kan passa. Kanske kan du till och med gå på två?
  3. Köp presentkort! Kanske på en behandling som du i riskgrupp eller som sitter i karantän kan använda efter krisen? Eller en present till en vän. Det är skönt att ha presenter fixade tidigt istället för att vara ute i sista minuten.
  4. Klicka hem. Flera salonger erbjuder näthandel av produkter och presentkort. Pipers Hudvård, All About You och Skin etc är tre av dem.
  5. Sprid din favoritsalong till dina vänner. “Mun-mot-mun-metoden” är väldigt effektiv när det kommer till försäljning. Ett enkelt sätt är att engagera dig i sociala medier. Dela deras inlägg och checka in på salonger på Instagram och Facebook.

Låt oss göra det vi kan för att hjälpa.

Själv ligger jag här och hostar och klickar hem grejer så länge.