Hösten hos Kappahl

I våras spanade jag och Delinda in Kappahls höstsortiment i deras showroom. Det var flera plagg jag tyckte om och nu är de ute i butik!

De ska bland annat ha varit inspirerade av 60-talet när de tog fram kollektionen. Men de är ändå ganska klassiska och väldigt lättburna. Jag gillar det! Det finns flera fina dräktjackor i sortimentet också. En dräktjacka borde alla ha. Det är så användbart!

Här har jag på mig en spetsblus från Kappahl som finns ute i butik nu. Jag har kombinerat den med ett vitt vintagelinne från Beyond Retro under och ett par bruna byxor, som inte syns i bild. Halsbandet är från Warehouse. Nästa gång tror jag att jag skippar linne under och kör med en kavaj över.

Annars älskar jag den här klänningen.

Bilden är från ett event med Jim Beam Honey. Jag har skrivit mer om det på min matblogg.