Hösten hos Maybelline

Det kommer ut en hel del nyheter från Maybelline New York i höst. Jag var där på deras pressmöte för någon vecka sedan och kikade bland annat in ögonskuggor, brynpennor, nagellack, primer, mascara och B.B-creams.

Color Tattoo 24h är deras senaste tillskott bland ögonskuggor. De är krämiga och kommer på burk i flera olika färger. De ska vara intensiva, ha mycket färg och sitta bra. Tyvärr blev det ingen favorit för mig. Jag tycker att de funkar jättebra som skuggor att grunda med, eller som en mild variant av vanlig, om du lägger en bra bas under skuggan. Men som den är sitter den inte alls. Vilket de utlovade att den skulle göra. Den lägger sig i veck och har inte tillräckligt mycket pigment. Och jag brukar inte ha problem med att skuggor sitter dåligt. Men om du vill ha mer transparenta färger så är den ljusa guldskuggan ett väldigt fint alternativ om du lägger en riktigt bra grund!

De nya nagellacken i serien Colorama kommer i 20 färger och kostar bara 39kr/st. De har superfina färger och ger bra täckning. De gröna och blå nyanserna är en stor favorit för mig. Bilder kommer!

Äntligen har de kommit ut med ögonbrynspennor i en färg som faktiskt passar blondiner. Nu föredrar jag brynskuggor, men för er som hellre vill ha penna, tycker jag att den här är värd att testa. Den är ganska vaxig i konsistensen och har en borste på ena sidan.

Master Smoky Pen är en ögonskugga och ögonpenna i ett. Jag har inte hunnit testa den här så pass mycket så att jag kan uttala mig än. Jag har provat den utan någon grundskugga, som rekommenderats, men då sitter den inte tillräckligt bra. Återkommer så fort jag har testat den med en bättre bas.

The Falsies Feather-Look är namnet på Maybellines senaste mascara. Den ska ha en flexibel borste och en gel-mousse formula. Spännande! Recension på den kommer, då jag inte har hunnit testa den än.

Precis som de flesta andra kommer Maybelline med en BB Cream. Jag är inget fan av BB creams egentligen då jag föredrar foundation. Men jag tycker att de kan funka bra, när man har bråttom. Men den här har en variant i färgen, Universal Glow som är riktigt bra! Den är gul i tonen och ger en fantastisk lyster! Det gula maskerar en tråkig glåmig hy som är så typisk nu. Perfekt om du lätt blir rödflammig. Den täcker egentligen inget utan korrigerar mer hudtonen och ger lyster. Jag kombinerar med mineralpuder eller foundation ovanpå. Den lyser igenom!

Jag vill lägga till att jag alltid använder bra hudvård under, vilken BB Cream jag än har använt.