Hösten hos YSL

YSL lanserar mängder med fina produkter till hösten. Jag var på pressmöte med dem på Kägelbanan igår. Bandet Nouli spelade live och de var fantastiskt bra! Jag ska definitivt spana in deras musik mer. Vi blev bjudna på lunch i form av snittar och lyssnade på flera olika presentationer.

Snittar YSL Elinfagerberg.se Nouli Elinfagerberg.se YSL

Yves Saint Laurent är en av mina favoritpersonligheter (eller var) inom mode. Han har inspirerat och fascinerat mig mycket. Hans kreativitet, estetik och nyskapande är magisk för mig. Skönhetsdelen ligger mig också varmt om hjärtat.

Till hösten lanserar YSL nyheter inom hudvård, doft och makeup. Fem nyheter kommer och jag är väldigt nyfiken på flera av dem. Jag gillar att Saint Laurents (nytt namn på fashion men inte på skönhet) chefsdesigner Hedi Slimane har varit mycket involverad. Som makeupartist kan jag säga att jag blev väldigt imponerad av sminket!

Nu återstår det att se hur det fungerar. Mer kan jag tyvärr inte avslöja än eftersom produkterna inte når butik förrän augusti-september. Men ni har något att se fram emot.

Makeupartisten Karin Westerlund (Vogue, Elle, Marie-Claire) var på plats och sminkade och delade med sig av sina tips och hösttrender. Hon hade bland annat blandat krämrouge med nattkräm för att få mycket glow.

Karin Westerlundh YSL Elinfagerberg.se