Höstens naturliga bryn

Äntligen går vi mot naturligare tider! De senaste säsongernas extrema ögonbryn står mig upp i halsen nu. Det har blivit lite för mycket drag queen för mig. De ska ännu vara starka, välformade och ifyllda. Men inte perfekta och extremt kraftiga, täta och mörka.

De snyggaste brynen är inte helt symmetriska och perfekta. Små, små skillnader mellan dem är helt naturligt. Stora skillnader kan du trolla bort med hjälp av smink och pincett.

Nedan ser du två av mina favoritlooker. Den första är skapad av Mac för Peter Pilotto och den andra för Alberta Ferretti. Båda är för visningar hösten 2014.

p-pilotto-2055-aw15-pw_high.jpga-ferretti-2080-aw15-pw_high_SYRT.jpg

Båda lookerna har betydligt glesare bryn än tidigare. De markerar ögonen och ramar in dem och ansiktet. Men de tar inte överehanden. Det blir inte “bara bryn”.

Så hur skapar du dem?

Välj en ögonbrynsskugga eller ögonbrynspenna som inte är alltför mörk. Välj hellre än för ljus än en som är för mörk. Och om du inte har rött hår, bör du undvika de färger med rött pigment i. Gå hellre mot de askiga tonerna. Fyll sedan i brynen med många lätta sträck. Precis som du målar dit små hårstrån istället för att dra tjocka streck, som om de hade varit eyeliner, som jag har sett många göra de senaste säsongerna. Var noga där du har glapp eller om brynen är för korta. Fyll helt enkelt i där det behövs.

En ögonbrynsgele är ett bra alternativ om du vill få brynen att ligga på plats eller om du vill välja en färgad gelé för ett snabbt och enkelt alternativ. Jag gillar ögonbrynsgelén från Eyeko.

web-browgel-cosmo2-450x810

 

Ögonbrynspennan Eye Brows från Mac är också en favorit. Den är rätt torr i sin formula och enkel att jobba med. Spetsen är väldigt tunn vilket gör att den passar även för dig med riktigt tunna bryn. Clinique har också ett bra alternativ.

M1EF01clq_68A9_250

Säsongens bryn är välkammade. En bra ögonbrynsborste är en smart investering. Den här från Anastacia hittar du på Kicks.

Generate.ashx

 

Vill du skapa effektfulla bryn? Ögonbryn i blå nyanser syntes på visningar inför den här hösten. Kul! Bilden nedan är från Christian Wijnants visning.

c-wijnants-2065-aw15-pw_high_SYRT.jpg