Höstlansering från Lumene

Jag har testat flera av Lumene´s höstnyheter. Jag vet att jag har nämnt det förut. Jag är verkligen impad av Lumene. Och nej, jag får inte betalt för att säga det 🙂 . De har riktigt bra produkter till en bra summa. I alla fall sminket.

Time Freeze Instant Lift Makeup är en foundation som har blivit uppdaterad. Den ska ge huden ett lyft med hjälp av Metabiotics Resveratrol och ljung. Jag märker tyvärr inte av det direkt. Det kanske märks mer på en lite äldre hy. Däremot märker jag den superfina lystern och jämnheten. Väldigt bra förpackning med pump. Stort plus för att den inte innehåller talk! Lanseras i november

Blueberry Mascara är Lumene´s senaste mascara. Den är omgjord för att bland annat sitta bättre. Jag har inte testat deras mascara tidigare och provade nu “Volume”. Jag måste erkänna att jag först var skeptisk men jag gillade även denna. Den ger väldigt bra volym och mycket fransar. Vill du ha långa, separerade så ska du nog spana in “Curl” istället. Men för mig funkade denna väldigt bra. En ny favorit!

Ögonskuggan har de döpt till Blueberry Long-wear Crystal Eyeshadow. Den har en ganska ovanlig konsistens. Den är fluffigare än en fast puderskugga. Men den är hårdare än en skugga i mousse- eller krämform. Den ska vara longlasting. Mja, jo den sitter ganska bra. Och den ger fina färger som du kan få intensiva. Men främst gillar jag att lägga den ljusare som en transparent lysterskugga. Sex nya färger har kommit. Jag har provat Magical Polar och Ice Crystal.

Läppglanset på bilden är från bare minerals. Missade tyvärr att få med mascaran på bild.

[slideshow]