Höstnyheter från Casall

I veckan var jag på ett pressmöte med Casall. Som jag skrivit tidigare fick jag rysningar av välbehag. De bjöd på en fantastisk show! En grupp dansare med Jennie Widegren i spetsen bjöd på en modevisning utöver det vanliga. Med dans som vapen och i höstens Casallkollektion visade de upp olika träningsformer som jogging, yoga, boxning, funktionell träning och så klart dans. Klubbmusiken var hög och mina lyckokänslor likaså. Det här var så otroligt snyggt gjort!

Jennie måste för övrigt vara en av Sveriges snyggaste tjejer!

[slideshow]

Till hösten kommer Casall ut med ett nytt roligt koncept. De kommer ha flera kända profiler inom träning anslutna till sig. Bland annat just Jennie Widegren, Annika Sjö, Matthew Griffiths och Shirin Djavidi. Det kommer också finnas en rolig app att ladda ner med träningsinstruktioner och tips. Den nya hemsidan kommer fyllas med produktkatalog och hundra träningsvideos! Deras ledord är bland annat nyfikenhet, vilket känns inspirerande.

Kläderna var riktgt fina och känns som en blandning mellan träningskläder och fashion. Det var snygga snitt och färgstarkt med en hel del kontraster av guld. Jag vill ha alla deras byxdressar! Super, så länge du inte behöver kissa i skogen under löparrundan 🙂