Hösttrender från Viva la Diva

Glitter och glamour får stå i fokus när Viva la Diva lanserar höstens kollektion – Stairway to heaven.

De glittriga nagellacken är jätteläckra. De kommer i åtta olika nyanser varav jag tycker att Infinity med sitt multifärgade glitter är allra finast. De har ganska stora glitterkorn i sig och formulan är lite tjockare. Glitterkornen är nog snäppet för stora för mig. Men passar säkert dig som är lite yngre. Och jag älskar dem liksom ändå.

Crystal Glitter Lipgloss är ett gäng nya läppglans med glitter. De finns i fyra olika färger och är ganska transparenta. Cerisa Libra är min favorit!

Fyra nya läppstift finns också med i kollektionen. Det mest utstickande är gröna Moonwalk. Och nej, jag kommer förmodligen inte använda det varje dag. Men jag tycker att det är skitkul med udda färger på läpparna! Trots att jag är lite för gammal för det.. Utöver det gröna finns det ett plommonlila och två olika rosa.

bild-100

Glitterhypen fortsätter med glittriga eyeliners. De kommer i en lite mer täckande turkos samt transparent silver, guld, vit och silversvart. Jag tycker att det är rätt kul med glittriga eyeliners. Man kan använda det till så mycket och det förändrar snabbt en ögonmakeup.

Men min favorit i höstkollektionen är ögonskuggspaletten Nudie. Den består av basfärger i pearl och matta nyanser. Pigmentet är relativt bra med tanke på priset (149 kr).

bild-99

Vad tycker du? Finns det något som gör dig nyfiken?