Test av hundkollektion från River Island

River Island har lanserat en kollektion för hundar och Maggie har givetvis testat den. Ri Dog som River Island har döpt kollektionen till har åtta plagg där vår gemensamma favorit är den stickade tröjan med polokrage. Vem vill inte ha det när det är kallt?

Maggie är en rätt frusen tax. Hon blir snabbt kall och får alltid bära jacka på vintern. Hundar med kort päls får ju svårare att hålla värmen och de som gillar att stanna och nosa och leta efter mat precis överallt får inte upp värmen lika lätt som det som springer. Om jag stannar och pratar för länge med någon under promenaden vill hon genast bli upplyft i famnen. Inomhus gillar hon att ligga i soffan under en varm och gosig filt. Hon ligger där under och skäller förstrött på folk som går i trappuppgången medan jag sitter och jobbar bredvid. Värme är verkligen hennes grej. Men hon vill givetvis ha det med stil.

maggie-i-stickad-troja-river island

Den stickade tröjan med fina renar på tyckte hon om direkt. Den fungerar inte när det är blött ute men super när det är kallt och torrt. Stort plus för att den är lång i ryggen. Det kan vara rätt svårt att hitta plagg som funkar för taxar annars. Maggie älskar den verkligen! Hon blev till och med sur när jag tog av henne den när vi kom in så jag fick sätta på henne den igen. Hon är en bestämd dam!

river-island-hundkollektion-t-shirt-maggie

Take it easy… I do

Hundkollektionen från River Island innehåller bland annat av en huvtröja, bombarjacka och en t-shirt. Luvtröjan är hur cool som helst och jag tror att jag måste klicka hem den. Det finns även halsband med fint tryck i kollektionen men jag föredrar halsband som inte sitter åt runt halsen. Storlekarna finns i small, medium och large och priserna ligger mellan 149-249 kr.