Hurra för 10 år och tävling!

Idag fyller min blogg hela 10 år. Hurra!! Det känns helt galet. Det har hänt otroligt mycket under de här åren. Jag vill såklart fira med dig och jag tänker fira stort.

Mina två första år bloggade jag på Gazet.se innan jag hoppade över till min egen portal – den här. På den tiden var vi inte alls lika många som bloggade och inläggen höll heller inte samma kvalitet. De var kortare och ibland kunde jag blogga direkt från telefonen. De korta inläggen tog så småningom Instagram över och jag har lagt större vikt vid mina texter här. Idag påminner många av dem istället om artiklar. Allt för att jag vill att du som läsare ska få så mycket matnyttigt ut som möjligt av att hänga här med mig.

Så här såg min tidigare banner ut.

Trender har kommit och gått under de här åren. Likaså kollegor och säkert även läsare. Är du en av dem som har läst min blogg under flera år? Hör av dig! Det vore roligt att höra från dig.

Läs mer om de senaste tio årens skönhetstrender här. Vilka minns du bäst?

Trenderna har inte bara förändrats i och med produkter, stilar och behandlingar, utan även pressmöten. I början bjöds det på croissanter, sedan cupcakes och sen macarons. det fanns inte ett enda pressmöte utan dessa ganska smaklösa men vackra bakverk. Sen kom chiapuddingar och avokadomackor och idag serveras ganska ofta saker med ett mer miljötänk. Det i kombination med mer info än det var tidigare. Branschen går framåt.

Jag har lärt mig så otroligt mycket de här åren och jag har lärt känna underbara vänner och bekanta, fått nya uppdragsgivare och gått på flera intressanta föreläsningar där jag har fått nörda ner mig. Jag älskar att nörda.

Ett stort tack till alla nim fantastiska läsare. Ni betyder mycket för mig.

Så, hur vill jag fira detta med dig?

Med TÄVLING så klart! Och det här är inte vilken tävling som helst utan det blir tävlingar hela veckan med fantastiska vinster. Det blir makeup, hudvård, kroppsvård, naglar och hårvård. Pepp? Det ska du vara. Och vet du vad det bästa är? Att om du tävlar i en tävling ger det dig inte mindre chans att vinna i en annan. Du kan nämligen vinna i flera!

Håll ögonen öppna, snart kör vi…