Hurra för mig och bloggen!

I torsdags fyllde min blogg hela 6 år! Från början fanns den på nättidningen Gazet.se och efter 1.5 år flyttade jag över den hit. Och jag älskar mitt lilla kryp in.

Vet ni hur vi ska fira? Jag håller på att göra om all design. Och tro mig, du kommer märka skillnad. Jag har anlitat ljuvliga Ida som fixar allt. Jag är otroligt förväntansfull! Det ska bli väldigt roligt och inspirerande med en helt ny sida. Mitt fokus kommer att bli detsamma, skönhet med inslag av resor, mode och livet i stort och smått.

Igår hade jag och Ida möte och planerade och teknikkrånglade över en lunch. Mysigt!

Det har hänt väldigt mycket i bloggbranschen under de här åren. Det finns otroligt många fler bloggar idag mot när jag startade och ribban har höjts. Bilderna är bättre, layouten är snyggare, turtorials och filmer har tillkommit. Dock tycker inte jag personligen att kunskapen om relevanta ämnen och text har höjts. Men idag krävs det annars så mycket mer. När jag började räckte det rätt ofta med en bild och lite text. Idag har Instagram tagit över den kommunikationen istället. Längre inlägg och bättre bilder kräver väldigt mycket tid för inläggen. Det ska bli spännande att se vad som händer i framtiden.

12043046_10153901234817667_2053464408409627574_n

Är det något särskilt du vill se på den nya sidan?